Mylly Motor Show promo Myllyssä 3.- 4.8.

Jo muutaman vuoden ajan on perinteenä ollut, että kiinnostusta varsinaiseen tapahtumaan herätellään ns. promolla. Joskus MMS-promo on ollut osana jotain muuta tapahtumaa ja välillä taas ihan itsellinen pläjäys. Tänä vuonna olemme esillä lähellä Prisman päätyä 3 erilaisen auton voimin ja valmiina vastaamaan kysymyksiin tulevasta varsinaisesta tapahtumasta. Mylly Motor Shown 15. tapahtuma kokeilee siipiään ensimmäistä kertaa syksyn kolkutellessa kesän loppua 24.-25.8.

Näyttelyyn kerätty kalusto on monipuolista ja noudattaa menneiden vuosien linjaa. Kaikenlaista on esillä, jossa on moottori. Hartaudella rakennettuja harrasteautoja, lisävarustein päivitettyjä menopelejä ja muita päristimiä tallien kätköistä – omistajiensa silmäteriä. Lukumäärä täyttää jälleen Myllyn käytävät ja toivottavasti sanot ainakin kerran: WOW!!! Eli jokaiselle löytyy jotakin mieluisaa tutkittavaa. Lapsillekin on tällä kertaa luvassa jotain, mitä saa oikeasti tulla tutkimaan ja kokeilemaan. Mutta siitä myöhemmin lisää…..

Nähdään promossa nyt 3.-4.8. ja 3 viikon kuluttua sitten itse tapahtumassa!

Mylly Motor Shown jengi: Henkka, Matti ja Satu

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *