Vuorossa jo 15. Mylly Motor Show elokuussa!

 Eipä olisi Matti arvannut, kun sai idean tuoda muutamia autoja promoamaan Artukaisten Radalle.com-tapahtumaa  vuonna 2005 sisälle uudehkoon kauppakeskukseen, että tuosta ideasta tulisi vuosittain toistuva tapahtuma. Saati sitten, että tuo tapahtuma näkisi päivänvalon jo 15. kerran. Näin kuitenkin kävi ja taas on luvassa monenlaista herkkua moottorien ystäville – ilmaiseksi. Jaksaminen oman työn ohella tehdä tällaista tapahtumaa, on aina välillä ollut koetuksella ja viime vuoden suurista henkilökohtaisista menetyksistä huolimatta, palo tehdä tätä tapahtumaa voittaa kaikki haasteet.

Tämän vuoden tapahtuma järjestetään koemielessä ensimmäistä kertaa kesän lopulla. Pieni koemaistiainen nähdään Myllyssä jo 3.-4.8. ja itse tapahtuma on 24.-25.8. Nähdään Myllyssä elokuussa!

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *