Mylly Motor Show STAFF

Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta siihen malliin, että tapahtumaa edeltävät ja sitä seuraavat päivät ovat meille järjestäjille niin työntäyteisiä, etteivät tunnit vuorokaudessa riitä mihinkään. Tapahtuman aikainen toiminta vaatii meiltä myös 110% läsnäoloa koko ajan. Koska kyseessä ei ole yritys tai maksullinen tapahtuma, niin talkooväki on oleellisen tärkeä osa tapahtuman onnistumista.

Vuosien kuluessa mukana olleille talkoolaisille suuri kiitos vielä tätäkin kautta!

Kiinnostaisiko sinua tulla tekemään tapahtumaa meidän apunamme? Olet sanavalmis, fiksu ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, etkä pelkää olla ihmisten kanssa tekemisissä. Selviydyt itsenäisestä työskentelystä ja erilaisten tehtävien hoidosta ja sinulla on halua olla mukana tekemässä hyvän mielen tapahtumaa talkoopohjalta. Tehtäviä löytyy monenlaisia sekä rakentamisen, itse tapahtuman että purkamisen aikana eikä omaa aikaa tarvitse uhrata enempää kuin sinulle on mahdollista. Tapahtumassa on oiva tilaisuus oppia esim. asiakaspalvelun alkeita opastamisen ja neuvomisen kautta tai kokonaisuuksien hallintaa. Tapahtuman sisältöähän on näyttelytoiminta, yrityspaikat, kilpailut, näytösajot ja -kokeilut jne. Promotilaisuuskin tulossa vielä ennen varsinaista tapahtumaa, jossa mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaan pienemmässä mittakaavassa.

Kysy lisää tai ilmoittaudu staffiksi: matti@myllymotorshow.fi tai satu@myllymotorshow.fi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *