Ensimmäinen Mylly Motor Show-projektiauto: Volvo Amazon vm-65, lähtötilanne

”TAO:n teollisen pintakäsittelyn opiskelijoiden projektiauton kunnostustyöt on aloitettu. Aikaa ei ole hukattavissa, sillä auto tullaan esittelemään Mylly Motor Showssa 25. – 27.5.2018.
Työn alla on koulun oma vuoden 1965 Volvo Amazon.”
Ykköskuvassa: Amazonin takakantta epäkeskohiomakoneella työstää 2EP:n opiskelija Kirsika Tuisk
Projektin idean heitti ilmoille TAO:n opettaja Juho Vuorinen (myös ylläoleva lainaus Juholta) koulun vieraillessa Mylly Motor Showssa 2017. Tartuimme tilaisuuteen, sillä hyvän mielen tapahtuma haluaa tukea tällaisia projekteja, joissa näkyy tekijöidensä kädenjälki. Odotamme innolla lopputulosta. Ko. auto on edellisen kerran entisöity 90-luvulla, jolloin auton syntyajankohtaa ei ole suuremmin kunnioitettu. Nyt TAO:n opiskelijat sekä teollisen pintakäsittelyn että verhoomon puolelta yhdistävät voimansa autoa kunnioittavalla tavalla. Lisää auton vaiheista voitte lukea täältä nettisivuiltamme sekä huhti- ja toukokuun Kaasujalka-lehdistä. Valmis projekti esillä Myllyssä toukokuussa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *